OFFER

OUR OFFER

THE CONCEPT
RAMIYA richt zich op empowerment, balans en verbinding. Het is namelijk begrijpelijk dat deze elementen uit balans kunnen raken. In een razendsnelle samenleving leiden we allemaal een uniek leven die ons vormt. Het leven vormt ons op een unieke manier en bouwt lagen die ons kunnen versterken of belemmeren. Het kan zijn dat je hierdoor behoefte hebt om weer grip te krijgen op je leven en dichter bij jezelf te komen. Dit is mogelijk, zolang je maar weet hoe je dit kunt doen. Wij bieden daarom een concept aan die je ondersteunt om weer in je eigen kracht te staan, balans te creeren en opnieuw in verbinding te komen met jezelf en het leven om je heen. 

Er zijn verschillende manieren waarop je bij ons kunt deelnemen, afhankelijk van je behoeften. Ieder persoon is uniek, daarom richten we ons niet alleen op wat we te bieden hebben, maar ook op wat jij nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld starten met een coaching traject en daarna doorgaan met personal training om in beweging te blijven. Een andere mogelijkheid is om direct te starten met personal training. Er is van alles mogelijk, zolang het maar aansluit op jouw proces. Tijdens ons interessegesprek onderzoeken we dan ook graag wat het beste bij jou past en wat jij nodig hebt. 

Wij zetten de coaching in om bewustwording te stimuleren en interne processen in beweging te zetten. Daarnaast maken we gebruik van fysieke middelen zoals kickboksen en yoga om dit proces te versterken. Zowel op het niveau van het zenuwstelsen, het brein en lichamelijke aspect. We passen dit zowel preventief als genezend toe. 

WE BELIEVE THAT CHANGE WILL START WITH MOVEMENT, PHYSICALLY AND MENTALLY. 


COACHING TRAJECT 
Jij die dit leest, er is niemand zoals jij. Jouw leven is gevormd door verschillende elementen zoals genetische kenmerken, levenservaring, persoonlijke keuze, tijd en plaats. Al deze factoren hebben bijgedragen aan wie je vandaag bent en hoe jij beweegt in het leven. Het kan zijn dat jij niet meer lekker beweegt en dat je behoefte hebt aan verandering. Dit proces begint met het begrijpen hoe jij geprogammeerd bent en hoe je dit kunt herprogammeren zoals bij jou past. 

In ons coaching traject zullen we gezamenlijk ontdekken welke stappen nodig zijn om jou in de richting te bewegen waar je werkelijk naartoe wil. Wij bieden ondersteuning op basis van intuitie, deskundigheid en ervaring. 

In het coaching traject stellen we een aanpak op maat op. Voor sommige deelnemers is het effectiever vanuit fysieke aspect in beweging te komen, terwijl het voor een andere deelnemer effectiever is om vanuit gesprekken beweging tye creeren. 
 

SEEK NOT ONLY HAPPINESS, BUT ALSO THE WISDOM IT BRINGS. 
EMBRACE BOTH WITH OPEN ARMS.

PERSONAL TRAINING 
In onze personal training leggen we de nadruk op zowel fysieke als het mentale aspect. Dit kan in de vorm van zowel kickboksen als yoga. De personal training is beschikbaar voor individuele sessies, duo of in een small groep vorm. 

Onze personal training is gevormd op zowel herstel als preventie. Het biedt zowel een duurzame overgang voor deelnemers om na een coaching traject in beweging te blijven of op een toegankelijke en passende manier te werken aan je mentale en fysieke gezondheid. 

GROUP LESSONS 
We bieden wekelijks diverse groepslessen aan. Gericht op kickboksen, full body work-out en yoga. Dit wordt apart of gecombineerd aangeboden. 

Wij houden onze groepen bewust klein, met een maximaal aantal van 16 deelnemers per groep. Wij hechten er veel waarde aan dat er een veilige, gezellige aangename sfeer heerst binnen onze groepen. Dit stelt je in staat om volledig te ontladen en nieuwe positieve energie op te doen. Deelnemers melden zich van tevoren aan voor een specifieke groep. Met ons systeem is het ook mogelijk om, indien beschikbaar, te wisselen van training. 

Bijna alle groepen werken op basis van een abbonement, met uitzondering van de yoga. Yoga wordt momenteel per sessie aangeboden. 

WORKSHOPS 
Jaarlijks organiseren we een aantal workshop waarin we actuele vraagstukken behandelen. 
Thema's waar wij op focussen:

 • Zelfontdekking 
 • Innerlijke groei 
 • De vrouwelijke cyclus 
 • Vitaliteit 
 • Het brein 
 • Mentale gezondheid 
 • Mediagebruik 
 • Ondernermerschap

Onze workshops worden aangekondigd op onze website, op locatie en via social mediakanalen. Volg ons op deze platformen om op de hoogte te blijven. 

PROJECTS 
Op verzoek biedt RAMIYA maatgerichte projecten aan. Hierbij ligt de focus op de aanvraag en de onderliggende behoeften. We combineren dit met onze intuitie, expertise en ervaring. De tijdsduur van de projecten zijn uiteenlopend. Wij streven ernaar om duurzame projecten te creeren die gericht zijn om de deelnemers zowel mentaal als fysiek in beweging te brengen en houden. 

Onze projecten staan bekend om de op maat gemaakte aanpas, onze expertise en de persoonlijke aandacht voor elke deelnemers. Daarnaast hechten we veel waarde aan het creeren van een veilige omgeving. Dit bereiken we door verbinding te leggen, een serene setting te creeren en transparant te zijn. 

Thema's waar wij op focussen:

 • Empowerment 
 • Bewustwording 
 • Emotieregulatie 
 • Veerkracht 
 • Levensbalans 
 • Authenticiteit 
 • Groepscohesie 

Naast het aanbieden van interne projecten aan onze deelnemers, bieden we de projecten voornamelijk extern aan. Gemeenten, onderwijsinstellingen, instellingen en organisaties maken onder andere gebruik van onze projecten. 

HOW TO EMPOWER YOURSELF WITH THE STEPS TO LEAD YOUR OWN JOURNEY? 
Als je interesse hebt in ons concept, kunnen we een verkennend gesprek van 10 minuten inplannen. Tijdens dit gesprek maken we kort kennis met elkaar en bespreken we jouw specifieke behoeften. Daarnaast geven we je meer informatie over ons concept. 

Als je na het verkennende gesprek de volgende stap wilt nemen, verwelkomen wij je graag voor een interessegesprek van 60 minuten op locatie. Dit gesprek heeft tot doel om van biede kanten te verkennen of er een goede match is en om een duurzaam proces te kunnen starten. Tijdens dit gesprek maken we beter kennis met elkaar, gaan we dieper in op jouw behoeften, en bespreken we een mogelijke aanpak. Indien er tijd en ruimte voor is, gaan we ook fysiek aan de slag. 

We hebben er bewust voor gekozen om onze tarieven niet op de website te vermelden. We willen je namelijk direct inspireren om te kijken naar wat jij nodig hebt, voordat je je zorgen maakt over de kosten. Wij geloven in jouw waarde en zijn er van overtuigd dat een investering in jezelf de beste investering is, die zich uiteindelijk op zoveel vlakken zal uitbetalen. 


LIFE IS SHORT. HEALTH IS PRICELESS. 

We're ready when you are. You're more than welcome to reach out. 

GET INSPIRED BY RAMIYA

 

 • Member SAMIRA Member SAMIRA

  "Dankzij RAMIYA's unieke aanpak heb ik een geheel nieuwe manier van leven ontdekt "

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.